Inte det lättaste

Nej, att försöka hålla bloggen uppdaterad hela tiden är verkligen inte enkely, man ska ju ha nått att skriva om hela tiden och så intressant är inte mitt liv..
Senaste nytt är i alla fall att vi fick stopp i avloppet,  absolut inte trevligt och jag hoppas att det aldrig händer igen. I alla fall så blev de stopp och vi började förbereda oss på att flytta tillbaka till lägenheten. Som tur vae fick Johan och pappa till det i går så nu kan vi bo kvar och förhoppningsvis fira jul här :)
Jag har också jobbat lite på skidskytte n i Östersund som är just nu. Jobbade där igår kväll, men ska inte göra set ugen förens på fredag kväll och sist på lördag morgon,  samtidigt som mitt vanliga jobb i helgen.
Nej, jag tror faktiskt det är dags att sova nu.
/Helena

Segaste dagen

Idag har det inte varit en lättsam dag. Lyckades bara sova cirka 3 timmar i natt så det har man fått ångrat idag. Förhoppningsvis lyckas jag somna tidigare idag och kommer upp i tid imorgon =)
Imorgon ska jag jobba hela långa dagen i Stugun. Först på avdelningen mellan 7:30-14 sedan går jag in på demensavdelningen mellan 15-20. Så imorgon blir det verkligen en lång dag.
 
 
Annars har det inte hänt så mycket idag. Hälsade på Nathalie efter jobbet och pratade då om skidskytten som ska vara i Östersund snart. Hon kom på då att hon skulle få jobba själv några dagar, och vilken tur att lilla Helena är ledig då =) Så jag ställer upp och hoppar in å jobbar där också. Intressant att få testa något nytt.
 
 
Nu ska jag snabbt kolla på ett avsnitt av Teen Wolf och sen blir det till att sova, ett löfte denna gång ;)
 
 
/Helena
 

helenasnya.blogg.se

Startar upp ännu en ny blogg för att börja om från början =)

RSS 2.0