Utslagen!!

Ja, efter denna dag är jag helt utslagen.  Klev upp tidigt på morgonen och följde med Mia på hästkliniken i Östersund, hon hade återbesök med hennes nordis Rigo och han blev friskförklarad :) så det va ju positivt. 
Efter middagen åkte jag till stallet och tog en barbackatur på Aparezco i skogen. Dock inte så långt in, vi ska ta denna terapi i långsam fart ;) mockade efter det och tog sedan in alla dom andrs ridskolehästarna. 
Åkte sedan hem och umgicks med älsklingen en stund innan han for på jobbet. Och då passade jag på att åka till Marie för att se både PH och million dollar listing, våran tv är inte att lita på nuförtiden.  
Imorgon vankas antingen en ridtur eller att testa att tömköra Appe :) beror på vad det är för väder. Nu ska jag kolla lite snabbt på "jagad av hundar" som jag totalt hade glömt skulle gå ikväll.
/Helena

Ridning

Hej allihopa!
Insåg att det faktiskt inte är allt för länge sedan jag uppdaterade bloggen ;) inte en hel månad som senast. På senaste tiden har det faktiskt inte hänt så mycket. 
Jag hade ridlektion i måndags, skulle ha hoppning men jag fegade ur såklart. Dock så red jag genom hela banan fast med bommar på marken bara. Känns som att jag måste bli lite mer säker  i min sits innan jag ger mig på det.
Imorgon vankas ridning på Appe, antingen ut på en tur ute om vädret tillåter (som det inte verkar just nu) eller så blir det ett litet ridpass i ridhuset :)
Nu ska jag försöka sova så jag kommer upp i tid imorgon.
/Helena

helenasnya.blogg.se

Startar upp ännu en ny blogg för att börja om från början =)

RSS 2.0