Snabbt inlägg

Eftersom man egentligen ska sova vid den här tidpunkten så kommer ett snabbt inlägg bara. Nu har jag äntligen gått på min ledighet enda tills på torsdag. Idag har vi hämtat våran nya bil, men eftersom det var mörkt när vi hämtade den tog jag ingen bild, de får bli imorgon. När vi kom tillbaka till staden åkte Johan på jobbet och jag tog ett efterlängtat bad. Imorgon åker vi till krångede i vanlig ordning.

Tack och godnatt :-)

Snart ledig!

Snart blir jag ledig till nästa torsdag, ska bli så skönt att få vila ut lite. På torsdag åker vi och hämtar nya bilen, ska bli roligt att få köra nått nytt nu. I helgen åker vi som vanligt till krångede, men på lördag blir de avskedsfest för Nathalie i stugun, den lyckosten ska vara på Teneriffa enda tills i juni. Kommer sakna henne supermycket, men man klarar väl sig. Annars har jag en väldigt bra anledning att åka utomlands :-D
Gonatt <3

Sovproblem eller?...

Ja... Ni ser ju själva hur mycket klockan är och jag är fortfarande vaken. Jag kan också nämna att jag vaknade 05:30 på måndagsmorgonen vilket betyder att jag snart varit vaken i 24 timmar. Kan också nämna att jag inte somnade förens klockan va 2 då. Så tekniskt sett borde jag ha total däckat för länge sedan, men nejdå. Dags att skaffa hjälp kanske? Vilken tur att jag inte börjar jobba fören 15:30 då ;-)
Godnatt

helenasnya.blogg.se

Startar upp ännu en ny blogg för att börja om från början =)

RSS 2.0