Högskola eller ej?

Sitter här och tittar på Gossip Girl säsong 4, precis när dom börjat collage och jag blir så fundersam. Om jag inte kommer in nu på högskola, ska jag då söka till vårterminen? Ska jag bara söka personal- och arbetslivsprogrammet eller ska jag försöka göra klart naturkunskap 2 och söka till sjuksköterska också? Kommer drömmen alltid att vara ambulanssjuksköterska? Det kommer ta hundra år innan jag är klar, men är det kanske värt det? Så många frågor just nu.
 
Har jobbat 4 av mina 8 dagar nu, som tur är har jag klarat av dom värsta. Har börjat 7 varje morgon sedan i måndags (borde egentligen inte klaga då man gör så på ett vanligt 7-4 jobb) men imorgon börjar jag inte förens 4 =)
 
Trött och sliten Helena kollar klart på Gossip girl avsnittet och däckar sedan.
 
/Helena

Kaos i hjärnan

Har varit lite mycket dom senaste dagarna vilket har resulterat i att jag inte skriver något. Är nu inne på en 8dagars runda igen med jobb, avverkat 2 så nu har man bara 6 dagar kvar. Märkte idag att jag har fått löneförhöjning, och dessutom retoraktivt, så det är ju bara ett plus när man sliter =)
 
Imorgon åker jag och hälsar på underbara vännen på sjukhuset efter jobbet, kommer även att gå på Subway innan och köpa lite mat då jag vet att somliga inte gillar sjukhusmat, den är faktiskt ganska smaklös =/
 
Bröllopet var jättetrevligt att vi hade tur med vädret, regnade lite efter själva ceremonin men inget under kvällen eller så. Dansade och drack alldeles för mycket och min kära far kom och hämtade oss vid halv 3 tiden tror jag. Om jag hade orkat nu så hade jag kopplat in mobilen och slängt in någon bild, men eftersom ingen läser min blogg så kan man göra det sen =)
 
Har även bytt tillbaka till min gamla mobil då jag höll på att vrida sönder min Tipo, världens sämsta mobil!!! Låser sig hela tiden, tappar bort minnet på SD kortet så man kan inte titta på bilder och lyssna på musik när man själv behagar, utan det är mobilen som bestämmer det. INTE OKEJ!!!!
 
Nu ska jag kika på senaste avsnittet av Teen Wolf, sen är det bara att sova, alarmet ringer 04:30...
 
/Helena

Bröllopstider

I helgen ska jag och älsklingen på bröllop i Stugun. Hans kusin Lars ska gifta sig med sin Thoa =) I helgen som var hade dom både möhippa och svensexa, synd att man jobbade då.
 
En jobbarkompis har gått bort också, lilla Eva. Blev bara 49 år gammal, är ju för fan ingen ålder. Så jävla orättvist livet är ibland. Ibland tänker man när man jobbar att någon av dessa gamlingar kan väl få dö istället, dom har ju ändå levt hela deras liv och dom flesta har ändå haft ett väldigt bra och händelserikt liv. Men nejdå, allt hemskt ska hända dom få människor på denna jord som faktiskt är genomsnälla och gör aldrig något dumt mot någon annan.
 
Önskar ibland att jag hade en egen ö som jag kan åka till när det blir alldeles för mycket, den hade varit välbesökt den senaste tiden kan jag säga.
 
Nu väntas 2 dagars jobb, sedan ledig 2 dagar över helgen och efter det brakar helvetet loss igen med 8 dagars arbetsvecka... Förstår inte varför jag ska ta på mig att jobba såna dumma dagar, men om man vill ha några pengar är det bara till att bita ihop.
 
/Helena

helenasnya.blogg.se

Startar upp ännu en ny blogg för att börja om från början =)

RSS 2.0