Tråkigt

Snacka om att man har tråkigt. Ser ut som ett kaos här hemma och man har ingen lust att göra något. Men har lyckats fått upp en lampa i taket i hallen i alla fall.
 
Imorgon jobbar jag 7-14 sedan åker jag och Erika in till stora staden och ska shoppa lite, försöka hitta en bröllopspresent till min sambos kusin. Köpte en vit fin klänning idag som jag ska ha då =)
 
På lördag är det dags för den nervösaste dagen på länge för mig, vi ska på en stoooor hundutställning i Svenstavik, en internationell utställning vilket betyder att det kommer va supermycket folk där och dom kommer att komma från alla världens hörn. Som tur är har det blivit ett domarbyte för mig så nu behöver jag inte prata engelska, den som vi skulle haft kom från Slovenien =p
 
Nu ska jag titta lite mer på bond filmen som är på 4:an och sedan är det bara att hoppa in i duschen. Blir lite kvällsläsning också i form av 50 nyanser =)
 
/Helena

Filmtime

Har precis haft Erika på besök och vi har titta på två skäckfilmer, Moth diaries och en till som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på. Den jag har länkat kan jag rekommendera, men jag tycker inte den är en skräckfilm precis, borde snarare gå under kategorin thriller.
 
Imorgon är det jobbdag igen, dock i Stugun så det är skönt. Var ett tag sedan jag var där och jobbade. 7-14 sen vet jag inte vad som kommer hända mer imorgon =)
 
/Helena

Mobbning

Egentligen ska det vara ett långt inlägg här om hur min j*vla jobbdag har varit, men just nu är inte orken på topp. Skulle ta en evighet om jag skulle skriva om allt jag hört idag.
 
Till något roligare, jag, Nathalie och Erik va iväg på "tivolit" som dom satt upp inför yran och vi åkte inte en enda karusell!!! Det var antingen barnkaruseller eller skräckupplevelser som fanns att välja på. Så istället åkte vi på multihallen och gick i spelhallen, blev airhockey, rally och dansmattan ;) Hur roligt som helst, man blir barn på nytt =D
 
 
Två av dom galna karusellerna dom hade där, inget för den fega alltså.
 
/Helena

helenasnya.blogg.se

Startar upp ännu en ny blogg för att börja om från början =)

RSS 2.0