Skoteråkning

Nu kommer en liten uppdatering efter helgen, så ja, jag lever =)
 
Vi åkte upp till Dal, Åkersjön i fredags, kom inte upp dit förens halv 2 på natten så det var bara till att gå och lägga sig på en gång. Mia och Nicklas låg redan och snarkade när vi kom upp dit ändå så.
På lördag vaknade vi runt 9, 10 (Johan vaknade nog redan vid 7). Åt frukost sedan tog alla en varsin skoter och åkte iväg. Hälsade på Mias kusin som bor i Enarsvedjan, drack lite kaffe, gosade med hundarna och tog igen sig lite. Sedan bar det av mot Dal igen. Hälsade på en av Mias alla mostrar som bor där uppe. Åkte tillbaka till stugan så vi var tillbaka vid halv 5 tiden. Åt smörgåstårta eftersom Johan fyllde år igår, fick dock ingen present av mig så det måste ordnas i veckan =) Nicklas bjöd på gomiddag i form av kött och potatisgratäng, supergott. Och efter maten va alla klubbade som sälar. Drack lite och alla sov redan vid 23 tiden.
Klev upp vid 10 idag och åkte en liten sväng på skotrarna. Kom tillbaka till stugan vid halv 1 tiden, lastade och packade. Kom till Krokom vid 3 tiden och åt lite mat.
Jag och Johan kom väl hem hit vid 18 tiden.
 
Ida kom hit med Bamse runt 20, utslagna hunde ligger i skrivande stund i hallen och är däckad =) Han har haft roligt i helgen. Följde med Ida till stallet och mockade och släppte in dom små monstren.
 
Nu sitter vi här vid dumburken och har precis kollat på framen, ska titta klart på ponnyakuten sedan blir det nog sängen. Är helt slut efter denna helg så nu blir det till att ta det lugnt några dagar så man återfår några krafter ;)
 
 
VÄLDIGT mycket snö i Dal =D
 
 
Jag och Mia ligger i sängen å tar igen oss
 
 
Nicklas har kört fast med skotern, ett stort dike öppenbarade sig för han =D
 
 
Mia som ska hjälpa till att få lös Nicklas, även att hon står rakt ner med benen och inte ens tar i maken.
 
 
När vi kom på fredag natt såg inte bilen ut såhär, det har lyckats snöa MINST 2,5 dm på 2 dagar.
 

Nej, nu väntar ponnyakuten på oss =)
/Helena
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenasnya.blogg.se

Startar upp ännu en ny blogg för att börja om från början =)

RSS 2.0