Antagningsbesked

Imorgon kommer antagningsbeskedet igen. Förra gången hamnade jag på reservplats nummer 71 och nu håller jag tummarna på att många har tackat nej =)
Om jag kommer in börjar jag plugga i september och i 3 år framöver, så då vet man vad man gör.
 
Idag har jag jobbat min första utav 8 jobbdagar. Kommer troligtvis vara helt död efter dom, men då är jag ledig i 2 så jag får vila upp mig lite.
 
I fredags var vi ner till Kramfors och tittade på en bil, en golf tdi, men den var alldeles för rucklig så vi struntade i den.
I lördags var det utställning i Svenstavik. Gick väl sådär, varken bra eller dåligt. Fick ingen dålig kritik av domaren men inte heller någon rosett. Så nu väntar vi på någon inofficiell utställning istället =) Inte lika allvarligt med dom och både jag och Bamse behöver mer träning på det här med att ställa ut, kanske mest matte =)
Efter utställningen ringde jag på en annan golf, en 4 hjulsdriven liten turbo sak. Den låg i Umeå så vi blåste iväg och tittade på den och bestämde oss för att köpa den, så nu är vi golf ägare igen.
 
Nu måste jag ta och lägga mig om jag ska klara av att vakna 20 över 4 imorgon bitti, ska försöka åka buss för första gången på jobbet.
 
/HelenaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenasnya.blogg.se

Startar upp ännu en ny blogg för att börja om från början =)

RSS 2.0